Uw taal

 3 1

In en rondom Dahab tref je prachtige, adembenemende  duik- en snorkelspots aan voor duikers en snorkelaars van ieder niveau. Er is een variatie aan mogelijkheden om de fantastische onderwaterwereld te zien, te beleven.Er zijn diverse duikscholen waar je les kunt nemen en in 4 dagen kun je je PADI open water brevet halen. Kinderen kunnen vanaf hun 10de jaar een Open Water Junior cursus doen.

Bij de Lagoons (Laguna’s) vind je echt een van de beste surfspots ter wereld als je wilt windsurfen en/of kiten en wat wind betreft: die waait nagenoeg altijd wel in Dahab.

En weet je dat in Dahab diverse wereldrecords freediving gehaald zijn? Dus duiken zonder tank en zolang mogelijk je adem inhouden? Ook hier kun je ter plekke les in nemen. 

Het kan allemaal in Dahab!

Behalve de vele activiteiten in en op het water is er in en rondom Dahab nog veel meer te doen.

Wat te denken van 1-of meerdaagse trips in de Sinaiwoestijn per jeep of kameel met een bezoek aan immer gastvrije Bedouienen? Of een zonsop- of ondergangtrip naar het St. Catharina klooster en de Mozesberg? Een diner in stijl met de Bedouienen in de Sinai? Paardrijden of een trip op een quad? Een rustgevende massage en/of yogales?

In Dahab hoef je je geen seconde te vervelen, je zal eerder tijd te kort komen. 

 

8 9 7